Мистериозният, скандален модел Инес Хелън изглежда е изчезнала. Сред хората има

...
Мистериозният, скандален модел Инес Хелън изглежда е изчезнала. Сред хората има
Коментари Харесай

Модел остави „загадъчен пост и изчезна. Хората се съмняват в съществуването й

Мистериозният, абсурден модел Инес Хелън наподобява е изчезнала. Сред хората има теории, че въобще не е съществувала.  

Жената разгласява пикантни материали в Instagram (повече от 1,3 милиона последователи) и други уеб сайтове, само че рядко демонстрира лицето си и неведнъж е упреквана в кражба на фотоси.

Моделът на име Инес Хелън, за която се счита, че е от Швеция, не е разгласила на известната си страница в Instagram от 1 август 2023 година, пише Daily Star. Това накара някои от нейните почитатели да изискат удостоверение за нейната сигурност.

Опитите им да схванат за ориста на момичето останаха без внимание. Въпреки това хора, които настояват, че са другари на Хелън, по-късно „ потвърдиха “, че тя е изчезнала в Малмьо, Швеция, и не е била виждана от 25 август.

Жена на име Гиа твърди, че Хелън е разгласила за гонене и тормоз във към този момент несъществуващия акаунт в X (бивш Twitter). Последната й обява в Instagram беше картина на белгийския художник сюрреалист Рене Магрит, наречена „ Памет “.
 Липсващ модел, Инес Хелън, модел, блогър, двоумя се в съществуването, лъга доста, почитатели, кражба на фотоси, Хелън писа за тормоз в към този момент несъществуващия акаунт X (бивш Twitter) Снимка: ini.helen/Instagram
В интернет се появи уебсайт (ineshelene.com), отдаден на търсенето на модел.

„ Инес е в неопределеност от петък, 25 август 2023 година Тя беше забелязана за последно в Малмьо, Швеция. Нейният акаунт в OnlyFans беше хакнат и всички известия от този момент не са от нея “, се споделя в изказването на уеб страницата.

Някои хора обаче започнаха да се съмняват, че „ Инес Хелън “ въобще съществува, защото обвиняванията, че е откраднала фотоси на други дами от обществените медии и ги е употребила като свои, не престават неотслабващо.

„ Тя краде и редактира изображения от други, постоянно неанглоезични сметки, и ги предлага като свои лични “, написа един човек на X, дружно с изображения на обявата на Инес и истинското изображение от нечий различен Instagram.
 Липсващ модел, Инес Хелън, модел, блогър, двоумя се в съществуването, лъга доста, почитатели, кражба на фотоси, Жената към момента е в неизвестност Снимка: ini.helen/Instagram
Жена на име Арнеса обаче твърди, че Инес в действителност съществува, макар обстоятелството, че тя и моделът в никакъв случай не са се срещали персонално.

„ Аз и други членове на нашата другарска група (всички хора, с които в действителност излизах в действителност) се дистанцирахме от нея, откакто разбрахме, че съвсем всичко, което Инес ни сподели, е неистина и небивалица. Споделяхме частни и персонални неща с нейната информация и се чувствахме неловко, когато тя излъга. Хората лъжат в интернет. Измислят си истории. Измислят си самоличности ", написа тя.

Изданието отбелязва, че макар разнообразни теории дамата към момента се води като изчезнала, съгласно профил в шведски уеб страница, отдаден на издирването на изчезнали хора.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР